Asfaltering Stockholm

Ska du bygga eller renovera din garageuppfart till ditt hus eller din företagslokal? Våra duktiga markentreprenörer jobbar med asfaltering i Stockholm för både dig som är villaägare och företagare. Vi erbjuder asfaltering till dig som har större fastigheter, en mindre lokal samt till dig som behöver en garageuppfart till ditt hem. Vidare hjälper vi dig som behöver asfalt till din innergårdsrenovering eller en stadig grund på din tomt.

Hur vi jobbar med asfaltering

En stor del av arbetet börjar innan vi lägger asfalt. Asfaltering kan ske på både gammal asfalt samt grus. Om du istället ska ha en garageuppfart river vi bort den gamla asfalten och justerar färdig nivå med grus. Detta gör vi så att befintliga anslutningar kan lättare anpassas till garageportar och trappor som redan finns. Garageasfaltering läggs oftast för hand och kräver stor noggranhet. Anledningen till detta är att uppfarten ofta är för liten för att man ska använda en maskin. 

När vi ska lägga asfalt finns det ett flertal underlag som vi jobbar med. Om du till exempel har en gräsmatta som ska göras om till asfalt kan vi hjälpa dig med det. Vi arbetar även med att lägga asfalt på betongunderlag, plattor samt marksten. Inget markarbete är för stort för oss att handskas med! Vi kan även hjälpa dig med att lägga flera lager asfalt om du vill att den ska klara av tyngre laster och hårdare slitage. 

Vi börjar med dimensionering vilket innebär att vi mäter överbyggnaden. Överbyggnaden är den del av marken som vi lägger asfalten på. Denna del består av fyra lager som är terassbotten, geotextil, förstärkningslager och bärlager. Alla fyra delar spelar har en viktig roll för att asfaltering ska blir rätt. 

Att tänka på 

Om du behöver asfaltering i Stockholm till ditt garage eller din innergård är den bästa perioden mellan april till oktober. Markarbetet är viktigt i denna process för att du ska få ett långvarigt resultat. Våra markentreprenörer är kunniga inom att lägga asfalt och gör ett noggrant förarbete med hjälp av maskiner. 

Vi vägleder dig självklart genom hur du ska ta hand om din asfalt efteråt men det finns ett par saker som vi nämner här. Du bör till exempel vänta ett dygn innan asfalten används. Om det är varmt och soligt kan det vara bra att vänta i ett par dagar istället. När asfalten precis lagts är den extra känslig och det är då bäst att undvika släpvagnshjul, cykelstöd och domkrafter. 

Kontakta oss här för mer information eller fyll i en offertförfrågan så hjälper vi dig med din asfaltering!

Gör en prisförfrågan

Vill du veta vad en asfaltering kostar för just ditt projekt?  Skicka in din förfrågan så kontaktar vi till dig inom kort. 

Skicka in din förfrågan

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.