Innergårdsrenovering Stockholm 

Har du en innergård som behöver fräschas upp och renoveras? Vi hjälper dig med innergårdsrenovering i Stockholm med allt från asfaltering och dränering till att skydda gården mot oväder samt göra den vacker.

Kanske vill du ha en mysig trädgård på innergården eller en grillplats för varma vår- och sommarkvällar? Vi arbetar med trädgårdsanläggning i Stockholm för stora som små företag. Det viktigaste för oss är att du får en fantastisk innergård som både ser bra ut och är säker för alla som vistas på gården. 

Du kan vända dig till oss om du till exempel har en skola som behöver en innergård eller vill göra din bostadsrättsförening mer attraktiv. En vacker och praktisk innergård uppskattas väldigt mycket av både hyresgäster och banker vilket gör att bostäderna också stiger i värde. 

Få en komplett innergårdsrenovering i Stockholm 

Vi erbjuder totalentreprenad så att du kan få hjälp med allt du behöver hos en och samma markentreprenör. I detta fall är vi flera stycken som samarbetar för att ge dig bästa resultat. Om du ska bygga en innergård från grunden hjälper vi dig med allt från grundläggning till att montera väderskydd, montera balkar och lägga asfalt. Vi kan även göra plats för cykelställ och grill samt utemöbler och blommor samt träd. 

Från allra första början kommer du att få en bild av hur din innergård kommer att se ut. Efter dina önskemål utflr vi sedan allt arbete och tar hand om allt material som behövs. Du behöver inte heller oroa dig för att hyra maskiner då vi har våra egna. Allt för att det ska gå så snabbt och smidigt som möjligt. Vi satsar dock alltid på kvalitet och därför stressar vi aldrig fram något. Samtidigt vill vi inte att du ska vänta allt för länge så effektivitet är viktigt för oss. 

Är du redo att renovera din innergård? 

Vi har mångårig erfarenhet av att renovera innergårdar och se till att de håller god standard. Det är viktigt att allt flyter på med vatten, säkerhet och mark. Vi vet vad som krävs för att resultatet ska bli så bra som möjligt och att allt blir rätt. Dessutom vill vi att innergården ska lämna ett positivt intryck från första början. 

Om du har några frågor kring innergårdsrenovering eller trädgårdsanläggning i Stockholm kan du ringa oss eller skicka ett mail till info@infrontmedia.se. Vi ser alltid till att svara så snabbt vi kan och finns även till hands på helger och kvällar. 

Du kan även skicka en offertförfrågan till oss gällande ditt projekt så återkommer vi med detaljer och pris. 

Få kostnadsfritt prisförslag

Vill du veta vad en innergårdsrenovering kostar eller planerar inför ett kommande projekt?  Skicka in din prisförfrågan till oss så återkommer vi till dig så snart som möjligt. 

Skicka in kostnadsfri prisförfrågan

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.