Våra tjänster

Markarbete Stockholm 

Om du behöver anlita en duktig markentreprenör som kan utföra ett noggrant markarbete i Stockholm med toppresultat finns vi här för dig. Vi är kunniga inom det mesta som har med markarbete att göra, oavsett om det rör sig om att bygga ett hus från grunden eller trädgårdsrenovering. Nedan kan du läsa mer detaljer om våra tjänster. 

Markarbete Trädgård Stockholm 

Om du ska bygga en ny trädgård eller har en trädgård som behöver renoveras har vi massvis som vi kan erbjuda dig. Det spelar ingen roll om du ska göra en liten ändring eller behöver en totalrenovering. I markarbete för trädgårdar ingår allt från stenläggning till att bygga en unik terass, damm eller en lyxig pool.

Trädgårdsanläggning Stockholm 

Vi kan hjälpa dig att bygga sten – och plattgångar i trädgården och planera din trädgårdsanläggning från början till slut. Du berättar bara vad du är ute efter så löser vi resten och ser till att du får en proffsigt gjord trädgård. Räkna med att din trädgård kommer att omvandlas från okej till spektakulär. Vi arbetar även med innegårdsrenoveringar i små som stora format.

Asfaltering Stockholm 

Asfaltering i Stockholm är något som vi jobbar mycket med. Vi hjälper dig till exempel med asfaltering av din garageuppfart eller innergården till din fastighet. Har du ett större projekt som behöver asfaltering kan du alltid skicka en offertförfrågan till oss. Läs mer om asfaltering här.

Grundläggning Stockholm 

Det viktigaste för oss är att ditt hem är tryggt att bo så att du kan sova lugnt om nätterna. Tryggheten börjar alltid med grunden eftersom allt annat faller isär om inte denna är stabil. Om du har en större byggnad som behöver grundläggning är detta också något vi kan hjälpa till med. Många företagare vänder sig till oss när de till exempel ska bygga en ny företagslokal. 

Grundläggning av hus kräver noggrann planering. Ibland krävs även geotekniska undersökningar för att avgöra vilken metod som är mest lämplig. Vi går in och undersöker vilken typ av grundläggning du behöver beroende på din mark. Vi tar en titt på om det är lermark eller om det ligger sandjord och arbetar därefter. 

Om du vill veta mer om våra tjänster eller om hur vi arbetar kan du läsa mer och kontakta oss här.

Sprängning Stockholm 

Sprängning är ett arbete som kräver många säkerhetsförberedelser. När jorden innehåller hårda föremål eller större stenar går de nämligen inte att gräva upp vilket är anledningen till att denna metod används. Vi går in och spränger eventuella berg och ojämn mark. Vi erbjuder sprängning för trädgårdar, källare, utbyggnader, dräneringar samt villagrunder.

Våra markentreprenörer har tillstånd från polisen samt försäkring för att kunna utföra den här sortens arbete. Det krävs noggrann planering, förundersökning samt andra förberedelser innan vi kan påbörja jobbet. 

Dränering Stockholm 

Dränering innebär att du leder bort vatten och fukt från ditt hus eller din fastighet. Det är en vässentlig process för dig som ska bygga en villa till exempel eller renovera ett gammalt hus som stått länge. Detta är för att undvika allvarliga fuktskador och att vatten tar sig in i byggnaden eller ditt hem.

Vill du få prisförslag på våra tjänster?

Behöver du hjälp med ditt nästa projekt och vill veta hur mycket det kostar?

Skapa en prisförfrågan

Fyll i formuläret nedan och få en gratis prisoffert.